Keulen Bonn Airport


In-page navigatie:

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de paginaUitgebreid servicegebied van de website

Persberichten

Wizz Air viert feest vanwege nieuwe bestemmingen

25.03.2017

Op Keulen Bonn Airport had men vandaag een dubbele reden om te vieren: aanleiding vormden de nieuwe verbindingen van de Hongaarse lowcost-airline Wizz Air van Keulen/Bonn naar Tuzla in Bosnië-Herzegovina en naar Craiova in Roemenië.

Precies om 15:15 uur vertrok de Airbus A 320 van Wizz Air voor haar eerste vlucht naar Tuzla. Een half uur eerder was er een jet van hetzelfde type vertrokken met bestemming Craiova; dit traject wordt sinds 10 dagen gevlogen vanaf Keulen/Bonn. Tweemaal per week, op maandag en vrijdag, kan men vanaf Keulen/Bonn naar deze steden vliegen.

"Wij zijn verheugd over het nieuwe aanbod van Wizz Air op onze luchthaven. Deze twee bestemmingen breiden ons luchtverkeersnet naar Zuidoost-Europa uit", aldus het hoofd van de luchthaven Michael Garvens.

Tickets voor beide bestemmingen zijn te koop op de website van de luchtvaartmaatschappij ( www.wizzair.com) vanaf € 19,99 per traject.

Wizz Air vliegt vanaf Keulen/Bonn naar in totaal acht bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij is een van de grootste Europese lowcost airlines. Men beschikt op dit moment over een vloot van 74 Airbussen A 320 en A 321, die naar meer dan 130 bestemmingen in 40 landen vliegen.

De vliegtijden, altijd op maandag en op vrijdag, zijn:

Craiova:

Vertrek Keulen/Bonn 14:45 uur - Aankomst Craiova 18:10 uur

Vertrek Craiova 12:40 uur - Aankomst Keulen/Bonn 14:15 uur

 

Tuzla:

Vertrek Keulen/Bonn 15:15 uur - Aankomst Tuzla 17:15 uur

Vertrek Tuzla 12:45 uur - Aankomst Keulen/Bonn 14:45 uur


Servicegebied van de website

Skyline

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de pagina