Keulen Bonn Airport


In-page navigatie:

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de paginaUitgebreid servicegebied van de website

Persberichten

Skytrax-prijs: op plaats 1 in Europa, op plaats 2 in de wereld

12.03.2015

Keulen Bonn Airport is gekozen tot de beste Regional Airport in Europa en tot de op één na beste ter wereld. De directeur van de luchthaven, Michael Garvens, kon gisteravond in Parijs de felbegeerde onderscheiding bij de gerenommeerde "Skytrax World Airport Awards" in ontvangst nemen. In de categorie van de Regional Airports, d.w.z. de luchthavens die geen intercontinentaal knooppunt zijn, stond Keulen/Bonn vorig jaar ook al op de eerste plaats. Bij alle 550 luchthavens die wereldwijd werden beoordeeld, kwam Keulen/Bonn op een uitstekende 23e plaats.

"Een groot succes" zegt Michael Garvens verheugd. "Deze prijs betekent veel voor ons, omdat de passagiers hebben gekozen. Wij zijn bijzonder trots, dat wij deze onderscheiding opnieuw van onze klanten hebben gekregen. Wij bedanken hen en zullen ons best doen om nog beter te worden."

De World Airport Awards zijn de meest gerenommeerde onderscheiding in de luchthavenbranche. Ze zijn gebaseerd op een jaarlijkse wereldwijde enquête over klanttevredenheid. Meer dan 13 miljoen passagiers uit 112 landen hebben gestemd. Beoordeeld worden bijna 40 criteria voor service en diensten als inchecken, shoppen, veiligheidscontroles, of stiptheid.

"Deze onderscheiding komt toe aan onze medewerkers, die zo hun grote dagelijkse inspanningen door onze klanten gewaardeerd zien", aldus Garvens. Ook bij het vrachtverkeer mag Keulen Bonn Airport zich over een onderscheiding verheugen. Het vrachttijdschrift "Air Cargo World" deelt elk jaar na een enquête onder de cargo airlines de "Air Cargo Excellence Award" uit. In de categorie "Europese luchthavens tussen 400.000 en 999.000 ton" kwam Keulen/Bonn, net als vorig jaar, op plaats 1. Beoordelingscriteria zijn onder andere klantenservice, kwaliteit van de afhandeling en infrastructuur.


Skytrax-Award
Skytrax-Award
Flughafenchef Michael Garvens (r.) und Marketingchef Ulrich Stiller nehmen freudig die Auszeichung in Paris entgegen.

JPG 1 MB

Servicegebied van de website

Skyline

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de pagina