Keulen Bonn Airport


In-page navigatie:

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de pagina



Uitgebreid servicegebied van de website

Persberichten

Skytrax awards: Keulen Bonn Airport weer op plaats 1 in Europa

17.03.2016

Hattrick op thuisbodem: voor de derde keer op een rij is Keulen Bonn Airport uitgeroepen tot beste regionale luchthaven van Europa. Bij de uitreiking van de gerenommeerde "Skytrax World Airport Awards", die gisteravond plaatsvond in het kader van de beurs "Passenger Terminal Expo" in Keulen, kwam Keulen Bonn Airport in de categorie "Best Regional Airport Europe" op plaats 1, net als in 2014 en 2015. In de wereldwijde rangorde van regionale luchthavens kwam Keulen Bonn Airport op de tweede plaats. Daarnaast kwam de luchthaven uit het Rijnland in de totale ranking, die alle luchthavencategorieën omvat, op een uitstekende 19e plaats.

"Wij zijn er ongelooflijk trots op, dat wij voor de derde keer op een rij op plaats 1 werden gekozen. Dit is heel bijzonder, omdat het een publieksprijs is die berust op de mening van de passagiers", aldus een verheugde Michael Garvens, hoofd van de luchthaven. De Skytrax award is volgens hem een bijzondere erkenning voor het gehele luchthaven-team en "komt in eerste instantie toe aan onze medewerkers, die hier elke dag opnieuw een voortreffelijke prestatie leveren."

De "Skytrax World Airport Awards" zijn de meest gewilde onderscheidingen in het luchtverkeer en worden ook wel aangeduid als de "Oscars van de luchtverkeersbranche". Ze worden uitgereikt in verschillende categorieën. De resultaten zijn gebaseerd op een wereldwijde ondervraging van passagiers, die wordt uitgevoerd door de Britse adviesbureau Skytrax. In 2015 werden passagiers wereldwijd uitgebreid ondervraagd over de service en prestaties van luchthavens, onder andere over de kwaliteit van de service, de gezinsvriendelijkheid en het shopping aanbod.


Servicegebied van de website

Skyline

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de pagina