Keulen Bonn Airport


In-page navigatie:

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de paginaUitgebreid servicegebied van de website

Persberichten

Naar Kaap de Goede Hoop

20.03.2017

 

Non-stop van Keulen/Bonn naar Kaap de Goede Hoop. Vanaf november neemt Eurowings een nieuwe bestemming op in haar lowcost langeafstandsnet: Kaapstad in Zuid-Afrika. Eenmaal per week gaat er dan een Airbus A 330 naar de stad aan de voet van de Tafelberg vliegen. Het door een landschap van adembenemende schoonheid omringde Kaapstad geldt met 3700 zonuren per jaar als een van de mooiste steden van de wereld.

 

"Wij kijken ernaar uit, om reizigers vanaf Keulen/Bonn dit jaar met Kaapstad een tweede aantrekkelijke bestemming in het zuidelijk deel van Afrika te kunnen aanbieden", aldus het hoofd van de luchthaven, Michael Garvens. Vanaf juli vliegt Eurowings al tweemaal per week naar Windhoek in Namibië. "Onze luchthaven heeft als enige directe verbindingen vanuit Noordrijn-Westfalen naar Kaapstad en Windhoek in het vluchtschema opgenomen. Onze passagiers kunnen intussen uit een breed aanbod van wereldwijde droombestemmingen kiezen", aldus Garvens.

 

De tickets naar Kaapstad kunnen op de website van de luchtvaartmaatschappij worden geboekt vanaf € 299,99 per traject ( www.eurowings.de). Het vliegtuig vertrekt vanaf Keulen/Bonn op zondagmiddag en vliegt op maandag terug. De vliegtijd bedraagt ruim 12 uur.

 

Langeafstandsreizigers die niet tot de herfst willen wachten vinden in het vluchtschema van Eurowings voor de zomer veel aantrekkelijke bestemmingen. De lowcost airline vliegt in de zomer naar 13 langeafstandsbestemmingen. Ook bestemmingen in het Caribisch gebied, in Azië en in de USA vallen hieronder. Nieuwe bestemmingen in het vluchtschema voor de zomer zijn Las Vegas, Seattle en Orlando (USA), Havanna (Cuba), Montego Bay (Jamaica) en Windhoek (Namibië).


Vertrek Keulen/Bonn

Aankomst

Kaapstad

Vertrek

Kaapstad

Aankomst

Keulen/Bonn

Zondag,

16:00 uur

Manndag,

5:10 uur

 

Maandag,

6:40 uur

Maandag,

17:45 uur


Servicegebied van de website

Skyline

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de pagina