Keulen Bonn Airport


In-page navigatie:

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de paginaUitgebreid servicegebied van de website

Persberichten

Keulen Bonn Airport begroet haar tien miljoenste passagier

15.12.2015

Het magische record is gebroken: Vandaag begroette Keulen Bonn Airport de tien miljoenste passagier dit jaar. Het is al de derde keer in de geschiedenis van de luchthaven dat dit getal werd bereikt. Michael Garvens, het hoofd van de luchthaven, was daarom bijzonder verheugd: "Het overschrijden van het record van tien miljoen is fantastisch en is het gevolg van een buitengewoon positieve ontwikkeling van ons vliegverkeer. Deze laatste zal zich ook volgend jaar doorzetten; wij rekenen dan met meer dan 11 miljoen passagiers op een nieuw record", aldus Garvens.

Kort voor vertrek stond William Cole uit Bergisch Gladbach voor een verrassing! Samen met Oliver Wagner, het hoofd van Germanwings, begroette Michael Garvens de tien miljoenste passagier persoonlijk bij de incheckbalie in Terminal 1. Hij was net op weg naar London met Germanwings, toen de hoofden van de luchthaven en van Germanwings hem bloemen en twee Germanwings waardebonnen kwamen overhandigen.

Tot eind december zal het aantal passagiers op Keulen Bonn Airport verder stijgen. Voor het gehele jaar worden er 10,3 miljoen passagiers verwacht; vergeleken met het jaar ervoor is dat een forse stijging van negen procent.


Servicegebied van de website

Skyline

Einde van sectie: terug naar navigatie binnen de pagina