Keulen Bonn Airport


//TODO -2:accessibleNav.headline-:

//TODO -2:accessibleNav.link.return-//TODO -2:accessibleNav.headline.serviceGlobal-

Gratis WLAN

Gratis WLAN

 

Per direct kunnen alle passagiers en bezoekers overal op Keulen Bonn Airport gratis en zonder tijdsbeperking op het internet surfen. U kunt 24 uur per dag en zonder ingewikkelde registratie gebruik maken van het WLAN aanbod. Keulen Bonn Airport is de eerste en vooralsnog de enige Duitse luchthaven, die haar passagiers deze service gratis en in deze omvang ter beschikking stelt. Het aanbod geldt zowel voor het voor publiek toegankelijke gebied in de terminals als voor de gates en wachtruimtes na de veiligheidscontrole.

Gebruikers moeten zich slechts eenmaal ter plaatse registreren. Alle voor WLAN geschikte eindapparaten zoals smartphones, laptops of tablet-pc's met alle gangbare browsers kunnen gebruik maken van dit aanbod. 

De samenwerkingspartner voor deze service op Keulen Bonn Airport is FairSpot Unternehmensgruppe. Deze biedt het gratis draadloze netwerk aan en exploiteert dit. De passagier selecteert het WLAN-net "FairSpotPublic", opent de internetbrowser en klikt op de begroetingspagina op "Hier gratis registreren".

De gegevens van de gebruiker zijn door de gehanteerde coderingstechnologie voor de volle 100% beschermd. FairSpot is bijzonder klantvriendelijk door af te zien van reclame van derden. Uploads voor het gebruik van ruilbeurzen zijn niet mogelijk.

 

Zo werkt het

 

Het enige wat u nodig heeft is een apparaat dat geschikt is voor WLAN (laptop, smartphone, tablets, etc.):

  • Selecteer het draadloze netwerk "AIRPORT FREE WIFI"
  • Open de internetbrowser. Daarna verschijnt de begroetingspagina. Klik op "hier gratis registreren". 
  • Vul de velden (voornaam en achternaam) in. Gegevensbescherming, algemene voorwaarden en disclaimer zorgvuldig lezen en accepteren. 
  • Klik op de button "verdergaan".

Dat is alles. Hartelijk gefeliciteerd en veel plezier bij het surfen.

//TODO -2:accessibleNav.headline.service-

Skyline

//TODO -2:accessibleNav.link.return-